Du behövs till Härnö Trail 2024! Boka den 5/10!

  • 9 sep 2024

Efter den lyckade USM-helgen laddar vi nu om inför nästa stora arrangemang, Härnö Trail 2024, som äger rum lördag 5 oktober. Även då behövs du som funktionär!

Vi har just avslutat USM i orientering som är det största arrangemang vi haft på många år. En stor succé, mycket beroende på alla ideella funktionärer som jobbat med mat, boende, transporter, arena, sekretariat, banor och kringaktiviteter. Stort tack till alla som ställt upp!

På lördag den 5 oktober är det dags för nästa stora arrangemang – Härnö Trail. Lyckligtvis har vi genomfört det många gånger förut och har en stor vana som bör göra det lite lättare. Härnö Trail är ett av Sveriges största traillopp som lockar deltagare från hela Sverige. Varje år har arrangemanget hyllats, mycket tack vare funktionärernas positiva bemötande! Härnö Trail är en succé som har kallats Sveriges trailigaste traillopp. Det vill vi att det ska bli även i år, och vi behöver din insats!

Härnö Trail, som arrangeras gemensamt av Härnösands OK och Bondsjöhöjdens IK Skidor, är en mycket viktig finansieringskälla för barn- och ungdomsverksamheten. Det är bland annat tack vare Härnö Trail som vi kan arrangera läger och subventionera kläder och tävlingar för våra barn och ungdomar utan att behöva sälja bingolotter, salami och liknande.

Boka in den 5 oktober i era kalendrar, och välj funktionärsuppgift genom att fylla i arbetsschemat som finns här: Länk

Vi räknar med att ni som medlemmar/föräldrar ställer upp den här dagen. Det går förstås jättebra att anmäla en släkting eller kompis som funktionär om du själv inte kan arbeta. Alla insatser är viktiga och behövs!

Har du frågor om din insats eller om Härnö Trail, kontakta Marcus Strömsten, tävlingsledare, 070-3716665 eller marcus.stromsten@gmail.com.

Hoppas vi ses på Härnö Trail och under årets säsong!

/Arrangörsgruppen för Härnö Trail